IZDELAVA SPLETNIH STRANI IN SPLETNE APLIKACIJE

Ig, Vrhnika, Ljubljana, Logatec, Cerknica, Grosuplje, Škofljica, Borovnica, Dobrova - Polhov Gradec, Horjul, Log-Dragomer, Medvode ... Izdelava je mogoča tudi za podjetja iz drugih koncev Slovenije

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Strokovna izdelava spletnih strani za učinkovito povečanje prodaje in prepoznavnost na spletu. Kakovostno in hitro skupaj z vami ustvarimo učinkovito spletno stran, prilagojeno vašim potrebam, z optimalnim prikazom na vseh sodobnih elektronskih napravah. Skupaj z vami pripravimo primerno besedilno in slikovno vsebino in jo kar najbolj optimiziramo, zato da doseže visoke pozicije v iskalnikih. Urejanje strani poteka v enostavnem vmesniku (CMS), prilagojenem posameznemu uporabniku za lažjo uporabo. Vse naše spletne strani so narejene modularno in zato omogočajo razširitev ali dopolnitev možnosti spletne strani.

Poleg izdelave poskrbimo za registracijo domene in zanesljivo cenovno ugodno gostovanje spletne strani.

Optimizacija spletnih strani

Preden spletno stran vpišemo v iskalnike, je potrebna pravilna spletna optimizacija (on-site). Pomemben je že prvi razgovor na začetku izdelave, ko se pogovorimo o vaših poslovnih ciljih in poiščemo ciljno publiko. Tako pripravimo seznam ključnih besed, ki se analizira glede na vašo konkurenco.

Zadetki za določen iskalni niz se v iskalnikih vseskozi spreminjajo, saj se pojavljajo nove spletne strani, obstoječe pa se sproti posodabljajo. Spletni iskalniki se med seboj razlikujejo glede pravil optimizacije in tako so na različnih iskalnikih drugačni tudi rezultati želenega iskalnega niza. Nekatera pravila so javna, nekatera so strogo varovana skrivnost, se stalno spreminjajo in prav zato je optimizacija spletnih strani dinamičen proces, ki zahteva prilagajanje.

Drugi pomemben del je optimizacija off-site (kreiranje povezav, blogov … ). Poteka zunaj spletne strani in pomaga graditi prepoznavnost vaših spletnih strani in s tem pozicijo v iskalnikih.

Spletne aplikacije

Spletne aplikacije pomagajo podjetjem, društvom in organizacijam pri organiziranju njihovih dejavnosti in poslovnega procesa. Razvijamo jih po naročilu, narejene so v skladu z vašimi potrebami, zato je zagotovljeno zadovoljstvo, ko je izdelek končan.Izdelava spletnih strani Ljubljana | Izdelava spletnih strani Brezovica | občina Ljubljana

Net Art d.o.o., kontakt@netart.si, 040 305 465.