hemoroidi ali hemeoridi -  krema, kreme in mazila, nasveti, hemerojdi, hemoroidom ali hemeoridom, kaj so hemoroidi ali hemeoridi ali zlata žila?Naročite si mazilo VENIRA in plačajte po povzetju >>

hemoroidi

hemoroidi  so razširitve spodnjih ven danke, ki so podobne krčnim žilam. Gre za razširitve venskega ožilja ob zadnjiku. Poznamo notranje in zunanje  hemoroide. Če leže na notranji strani mišice, ki zapira zadnjik so notranji sicer pa zunanji hemoroidi . Vzrok za nastanek  hemoroidov je ponavadi dedna slabost vezivnega tkiva. Ta bolezen naj bi se pojavljala pri tretjini v manjših merah pa celo pri dveh tretjinah ljudi. Sveža rdeča kri se razločno vidi na blatu, posebno ob zaprtju. Notranji hemoroidi so pogost vzrok za krvavitev iz danke. 

Razpravljajte na forumu:
 Ali so prehranjevalne navade pomemben faktor pri nastanku hemoroidov? Kakšna prehrana je dobra? Ali obstaja predpisana dieta za lajšanje težav pri hemoroidih?  Kaj so krčne žile? Kako so krčne žile povezane s prehrano? Kaj so hemoroidi ? Kako odpravimo  hemoroide? Kaj pomeni krvavo blato? Ob zaprtju imam krvavo blato. Kakšni so znaki  hemoroidov? ALi so ozdravljivi? Kako jih zdravimo? Ali imam H.? Pri kakšni starosti se že lahko pojavijo? Kdaj je potrebno zdravljenje hemoroidov? Kakšni so prvi znaki za to bolezen? Kakšno hrano jesti za primerno prebavo pri tovrstni bolezni?
Kateri so dejavniki tveganja pri nastanku te bolezni? Ali lahko izginejo sami od sebe brez zdravljenja? KAko pogosta je ta bolezen v sodobnem svetu? Zakaj je vse bolj pogost pojav h.  in ali je za to kriva prehrana in način življenja? Ali se bolezen lahko pojavi že pri otroku? Ai je mogoče, da se bolezen pojavlja le občasno (npr. ob obilnem hranjenju).

Kje lahko izvem oziroma se pogovarjam o težavah s hemoroidi?
Forum o težavah s hemoroidi se nahaja na naslovu: http://www.raziskovalec.com/forum/list.php?f=212 

Kako zdravimo hemoroide?
Vnetja  zunanjih in notranjih hemoroidov zdravimo z mazili.

Kakšen je pravilen izraz hemeroidi ali hemoroidi ali hemerojdi?
Pravilna beseda za razširitve ven danke je hemoroid.

 

 Naročite si mazilo VENIRA in plačajte po povzetju >>

hemoroidi zdravljenje mazila

Venira zeliščno vitamisko mazilo je namenjeno za nego zadnjične (analne) odprtine. Optimalna zeliščna kombinacija (divji kostanj, ognjič) ter prisotnost vitaminov A in E omogočajo idealno nego in zaščito zadnjične odprtine.

FORUM: Hemoroidi ali hemeroidi ali hemerojdi - poiščite odgovore na svoja vprašanja >>

hemoroidi | akne ali mozoljicelulit | savna