valči
abraham - ideje, verzi, vabila, darila, ...
January 14, 2006 09:36PM
Zdravo!

Prijateljica praznuje abrahama , pa bi ji rada pripravila "govor". Ima kdo kakšno idejo?

Ja , pa za vabila me je prosila če ji napišem , tudi tu rabim pomoč .

nika
Re: odgovor
January 15, 2006 05:41PM
pozdravljena!

mogoče ti bo vsaj malo v pomoč stran www.misli.com! tu boš našla razne verze, misli in voščila( za različne obletnice, roj.dneve in tudi za abrahama)iz tu lahko črpaš sijajne ideje za tvoj govor!
pozdrav!
January 15, 2006 07:16PM
Za govor ne vem, ...ce pa hoces eno dobrih idej za abrahama (ce ni ze zastarela): Kopiraš 50 (ali cel kovček)bankovcev za 50 sit, s tem, da je na strani kjer je glava bankovca slika slavljenca, zraven vsakega pa lep verz. Je dosti dela ma je lepo darilo.
Lahko pa so tvoja vabila v obliki bankovcev po 50 sit?
lp
svetovalec
January 15, 2006 08:08PM
Oglej si stran WWW.LAMAJ.COM
Ti sestavijo vabilo ali tekst...

lp
January 15, 2006 08:32PM
Tudi jaz sem že preverila www.lamaj.com in moram reči, da so vredni svojega denarja. Čestitka ob rojstvu novorojenčka, ki so mi jo izdelali, je pristala v okvirju na steni v otroški sobici! Ko bom potrebovala vabila, jih bodo gotovo naredili oni. Razmisliti je samo potrebno, ali želiš poslati vabila, s katerimi povabiš in pristanejo v smeteh, ali hočeš biti unikaten... Za prvi primer vabil lahko napišeš vljudno vabljeni na meni ljub dogodek... bla bla ... in bodo prišli :-)

Gorenski pozdrav iz višav ... Sandra
January 16, 2006 08:30AM
Svetovalec odgovarja:

Nabrali smo šopek 50 rož in v tem šopku je: nato vsi povabljenci povedo eno
lastnost, ki jo ima slavljenka. Ni nujno, da so samo dobre lastnosti, važno je,
da ne izpade žaljivo, naj pa bo resnično, ker drugače postane brezveze. To idejo
lahko napišete že v vabila...
valči
January 18, 2006 11:44AM
Hvala , vsem za ideje .
Nika , na misli.com sem našla kar nekaj verzov in voščil tako , da mi bo dosti lažje nekaj sestavit .
Hvala !

March 18, 2006 02:49PM
TO JE FUUUUUUUUUUUUUUL DOBRA IDEJA :D:D:D
beba
Re: abraham - ideje, verzi, vabila, darila, ...
March 31, 2006 08:43AM
jaz sem opisala za vsakih 10 let eno lastnost oz.navado in potem je za darilo dobila tipično za tisto obdobje zanjo.Tako je bilo 5 smešnih verzov in 5 smešnih daril.
April 27, 2006 02:04PM
Za 50 rojstni dan lahko;
Lahko naredi se iz bankovca 50 eur. kjer se da notri slika,ko je bil gospod ali gospa mlada in sliko ki je sedaj,to se naredi kot sliko v večji velikosti in v okvir
in se napiše včasih sem bila mlada in zapeljiva, sedaj pa sem samo MLADA!

Ali druga verzija; da se ta nacin kot zgoraj, da naredit v puzzle da ga sam sestavi slavljenec.
To pa dela dm puzzle prib.3000sit 40*30cm
Amadeja
June 01, 2006 03:52PM
Pozdravljeni,

vidim, da ste imeli že kar nekaj časa zanimivo temo. Tudi sama imam tokrat podobne težave.

Moja mami namreč praznuje abrahama, zato bi ji želela pripraviti darilo, katerega si bo zapomnila in v katerem bi sodelovali vsi povabljeni.

Imate še kakšne predloge?

hvala za pomoč,

A.
nina
June 18, 2006 09:11AM
a nimate nič za 40 let, vewrzov ker jih nujo rabm
zdena
July 12, 2006 08:17AM
moj ati praznuje abraham in rabim eno igro (da ga bomo krstili v abrahama )če ima kdo kako idejo
ina
abraham
July 30, 2006 12:24PM
heh....kolegica praznuje abrahama...nujno rabim vabilo za abrahama...lepo bi prosla če ga ima kdo izdelanega in ga prosim pošlje,HVALA
lp valči je napisal:

> Zdravo!
>
> Prijateljica praznuje abrahama , pa bi ji rada pripravila
> "govor". Ima kdo kakšno idejo?
>
> Ja , pa za vabila me je prosila če ji napišem , tudi tu
> rabim pomoč .
>
pikica
()()()()
August 01, 2006 04:09PM
Alo! hehe lepo bi vas prosila če ima mogoče kdo kakšen govor al pa kaj podobnga za abrahama...nujno rabim, ampak res nič ne najdem ... pomagajte...tnx lp
000
August 03, 2006 05:22PM
pozdravljeni! prebiram internetne strani, ampak ne najdem tistega kar bi rabila, zato se obračam na vašo pomoč. nujno pa bi rabila govor za abrahama. če ima kdo kakšno idejo ali ve za katero stran na internetu kjer bi našla kaj podobnega mi naj prosim sporoči.lp :)
dfghj
August 07, 2006 10:06AM
Kje lahko dobim vabila za 70 rojstni dan
EVA
August 15, 2006 03:36PM
MOJ OČE IN MAČEHA PRAZNUJETA ABRAHAMA IN JIMA IMAM NAMEN PRIPRAVITI ŽIVLJENJEPIS V FILMU PROBLEM PA IMAM,KAJ NAJ POD SLIKE NAPIŠEM SAJ NIMAM NAJBOLŠI BESEDNI ZAKLAD ČE MI KDO LAHKO POMAGA BI BILA ZELO HVALEŽNA
vesna
August 26, 2006 04:16PM
za to je dobra ena naša ljudska pesnica Danica Elbl,pokliči jo 02/7031 528 066
August 31, 2006 10:03AM
hja..povej,kakšne slike so,da ti vem,kaj napisat..
Author:

Your Email:

Subject:

Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.