|
|
Avtor: MAJDA (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum: 09-13-06 08:26
Na tem forumu sem zasledila veliko različnih problemov, ki se mi ne zdijo nerešljivi, podobnega mojemu pa nisem našla.
Z možem živiva pod isto streho, vsak ima drugega partnerja. Do tu nič takšnega, če se ne bi začelo pojavljati, da mož svojo partnerko, ko meni ni doma vozi v našo družinsko hišo. Poskušala sem se že pogovoriti z njim, ampak brez pravega uspeha. Zaradi sosedov mi je neprijetno, saj živimo v manjšem kraju. Hvala za komentar.

|
|
Odgovori na to sporočilo
|
|
Avtor: ana (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum: 09-13-06 10:19
Vse mogoče kombinacije sem že slišala, eno celo, da sta partnerja pod isto streho živela vsak s svojim. Zame to ni sprejemljivo, čeprav sem imela vsemogoče v partnerski zvezi, vendar dostojanstvo smo znali ohraniti. Postavi se in tega ne dovoli!

|
|
Odgovori na to sporočilo
|
|
Avtor: zombi (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum: 09-13-06 12:14
Nedopustno za oba! če sta prekinila odnos pojdita na razen in zaživita vsak svoje življenje.

|
|
Odgovori na to sporočilo
|
|
Avtor: jelka (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum: 09-14-06 09:27
Že zaradi dostojanstva, pa tudi otrok, če jih imata bi morala razmisliti.

|
|
Odgovori na to sporočilo
|
|
Avtor: zebra (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum: 09-15-06 09:56
Obvezno se moraš pogovoriti z njim, ker zadeva lahko ogrozi tudi tebe. Ćimprej razrešita svoje zadeve, ločitev in podobno, da ne boš pristala v lastni hiši kot gospodinjska pomočnica.

|
|
Odgovori na to sporočilo
|
|
Avtor: draga (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum: 09-15-06 18:04
Ali lahko temu kar vaju drži skupaj še lahko rečeš "zakon"?

|
|
Odgovori na to sporočilo
|
|
Avtor: duda (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum: 09-20-06 08:49
Oprosti, ampak to se mi zdi nezaslišano. Tako s tvoje kot njegove strani. S tvoje zato, ker mu daješ s svojim partnerjem povod in verjetno iz tekmovalnih vzgibov počne nekaj, kar si ti nisi upala. Razčistita odnose in se ne smešita.

|
|
Odgovori na to sporočilo
|
|
Avtor: lepa (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum: 10-10-06 10:30
Edino, kar bi ti svetovala je, da čimprej dostojno uredita stvari in to tako, da se ločita in ohranita dostojnost, kar od vaju pričakujejo tudi vaši najbližji.

|
|
Odgovori na to sporočilo
|
|
Avtor: lilijana (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum: 10-19-06 14:50
Tudi jaz sem že ločena in z možem živiva pod isto streho. Sedaj je še huje kot je bilo, dokler se nisva ločila. Oba sva kvazi prosta in nobeden noče tako ravnati. Ko pridem domov me mož zaslišuje kje sem bila in šponižuje, da imam drugega, ter to govori tudi otrokom. Nimam kam, drugače bi že zdavnaj odšla. Sem brezposelna in imam dva otroka. V bistvu živim od njegove miloščine, za katero drago plačujem. Nevem koliko časa bom še zdržala. Prosim za nasvet.

|
|
Odgovori na to sporočilo
|
|
Avtor: lea (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum: 01-24-07 09:25
Vedno se najde rešitev, dokler boš videla le to, da brez njegovega denarja ne moreš živeti boš stopicala na mestu. Začni pri najmanjšem problemu in nato rešuj do najtežjega. Če sta se ločila mora plačevati alimente za otroke, se pravi ne bodo od lakote umrli, drugo kar moraš narediti je nujno dobiti službo, kakršnokoli, samo da boš imela sredstva in nadalje se bo začelo odvijati samo po sebi. Če pa boš tarnala, boš samo zbolela in propadla. Srečno ti želim!

|
|
Odgovori na to sporočilo
|
|