|
|
Avtor: Katja100 (---.32.77.83.cust.bluewin.ch)
Datum: 11-01-06 23:09
S partnerjem sva se razsla pred 5 meseci, ni bilo razloga, le problemi ki jih nisva resila. En mesec me je klical in hotel nazaj, jaz sem mu rekla, da nocem nazaj. Cez dva dni je pripeljal novo punco v lokal, kjer je vedel da bom jaz in se z njo objemal. Za tem je sel celo z njo kar na dopust. Jaz tega takrat nisem vedela. Potem pa me je po enem mesecu spet zacel klicati, smsi itd. Srecala sem se z njim, ker sem mislila, da bo le na ta nacin temu konec.Tam mi je govoril stvari, kot so, da v vseh isce mene itd... da nic ni to...Na koncu je zgubil zivce in rekel, da ne ve na cem je, pa ceprav se nisva zato dobila in da ne bova delala na tem, da bi bila skupaj. Javil se je nato po enem mesecu spet. Ces da me sanja itd. Jaz pa sem mu rekla, da nima kaj sanjati o meni, ce ima punco in potem rekla, da nimam casa. Od takrat se ni javil. Je pa odprl spletno stran kjer objavlja srecne slike s svojo novo punco.
Jaz ne vem kaj si o tem naj sploh mislim???

|
|
Odgovori na to sporočilo
|
|
Avtor: sanja (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum: 11-02-06 07:24
Pozdravljena Katja!
Običajno prepuščam, da se na forumu obiskovalci sami pogovarjajo, tokrat sem naredila izjemo. Res, da ima vsak od nas pravico živeti svoje življenje kot sam želi, vendar pri tem ne smemo prizadeti nikogar. Tvoj bivši je tipičen primer nezrele osebnosti, zmedena in nesamozavestna oseba.
Svojo nesamozavest potrjuje s stalnim prihajanjem in odhajanjem k tebi, na drugi strani pa svojo pomembnost razkazuje na internetu. Naj ti ne bo žal za takšnim partnerjem, ker si zaslužiš boljšega, takšnega, ki te bo spoštoval in cenil. Energijo, ki jo trošiš za razmišljanje o bivšem usmeri raje vase, spoznaj, da si vredna spoštovanja in se pripravljaj na spoznavanje drugega, sebi primernega partnerja. Srečala ga boš takrat, ko boš prenehala misliti na bivšega, to pa je proces, ki terja od nas nekoliko vztrajnosti. Če ne boš zmogla sama, ti lahko pri tem pomagam, le če boš pustila svoj e-mail, da stopiva v kontakt. Pogumno naprej! Sanja.

|
|
Odgovori na to sporočilo
|
|
Avtor: Katja100 (---.0.78.83.cust.bluewin.ch)
Datum: 11-03-06 10:47
Sanja najlepsa hvala za odgovor.Zelo se trudim, vendar moram reci, da ni lahko, zlasti ker se vsake toliko kaj zgodi z njegove strani, ki me prestavi nekaj korakov nazaj.
Sporocam ti svoj email in sicer: katja.100@email.si.
Vesela in hvalezna bom tvoje pomoci.
Lp
Katja100

|
|
Odgovori na to sporočilo
|
|