Imenik
Iskalnik
Iskalni forum

Iskanje po Iskalnem forumu:

Novo vprašanje/sporočilo  |  Na vrh  |  Uredi  |  Iskanje  |  Prijava ni obvezna   Novejše  |  Starejše 
 sporočilo namenjeno določeni osebi
Avtor: sanja (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum:   11-21-06 22:12

Pred nekaj minutami sem se po telefonu pogovarjala s gospo, katere ime sem preslišala, ker pa sem ji ponudila, da pride na forum ,sigurno ne bo spregledala mojega sporočila. V situaciji, kakršni se nahajate, povezani z vašim propadlim zakonom in ločitvijo, se vedno počutim ob prvem pogovoru nemočna, da bi lahko konkretno pomagala, ker formule za hitro ublažitev bolečine, ki je v takšnih trenutkih neizbežna, žal ni. Vsak mora prehoditi določeno pot, kajti razočaranje, izguba in prevara terjajo od nas določen proces, ki sem ga opisala v odlomku svoje knjige.
V tem trenutku bi vam svetovala, da bolečino zamenjate z razmišljanjem in planiranjem prave poti, ki je pred vami. Okrog sebe imate veliko ljudi, ki vas imajo radi, med njimi so vajini otroci, sorodniki, prijatelji, ljudje, ki jim pomenite veliko in bi želeli, da ne žalujete. Ko pričnete razmišljati o svojem propadlem zakonu, sama sebi ne dovolite, da vas razmišljanje privede do bolečine. Poskušajte takrat pomisliti na vse lepo, ki vam je ostalo in je vredno vas in vaše ljubezni. Pričakujem, da me še pokličete in lahko se dogovorimo za srečanje. Pogumno v jutrišnji dan, pa mogoče za konec, zapišite na list papirja lepe in pozitivne stvari, ki se vam bodo prav jutri zgodile. Tako začnemo proces katerega sem omenila in že samo spoznanje, da smo naredili nekaj zase nam daja moč preživetja.
Lepo vas pozdravljam, Sanja

Odgovori na to sporočilo
 Seznam forumov  |  Nitni Pogled   Novejše  |  Starejše 

Seznam forumov  |  Se želite prijavite? Registrirajte se tukaj. 
 Uporabnik - prijava
 Uporabniško ime:
 Geslo:
 Zapomni si:

Ali ste pozabili geslo?
Vpišite svoj e-mail naslov ali uporabniško ime in geslo bo poslano na vaš e-mail naslov.
POSTANITE SVETOVALEC / SVETOVALKA