Imenik
Iskalnik
Iskalni forum

Iskanje po Iskalnem forumu:

Novo vprašanje/sporočilo  |  Na vrh  |  Uredi  |  Iskanje  |  Prijava ni obvezna   Novejše  |  Starejše 
 Varanje
Avtor: naivna (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum:   09-05-06 07:18

Ali obstaja kakršnakoli možnost, da se to zgodi le enkrat in je partnerju žal? Moj zatrjuje, da se to ne more ponoviti in mu je zaradi tega, kar je naredil žal. Kaj mislite?

Odgovori na to sporočilo

Re: odgovor
Avtor: Marija (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum:   09-05-06 07:22

Dobro jutro vsem skupaj, tebi Ada pa za začetek samo to: to se lahko zgodi le enkrat, le da posledice trajajajo in trajajo. Nikoli več mu ne boš verjela.

Odgovori na to sporočilo

Avtor: jože (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum:   09-05-06 08:38

Preveč lepo bi bilo, če bi to jemali tako mimogrede. To je dejanje, ki nosi posledice še zelo dolgo in nas čustveno prizadene do te mere, da nismo več pripravljeni tvegati. Če pa je bilo samo enkrat, bo čas pokazal. Odpusti mu, pozabila tako ne boš nikoli. Pa srečno!

Odgovori na to sporočilo

Avtor: LEO (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum:   09-05-06 10:07

ne verjemi, podkrepljeno mora biti z dejanji, to pa je dolgoročno. Možnost pa vedno obstaja!

Odgovori na to sporočilo

Avtor: sanja (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum:   09-05-06 12:41

Pismo, ki sem ga dobila na svoj e-mail in zaradi vsebine ni za objavo, me je prisililo, da se vključim v debato. Pisec maila, je prepričan, da ima vso pravico prevarati svojo ženo, ker pri njej "ne dobi", kot se je izrazil tisto, kar potrebuje. Takšna razmišlanja so sicer pod nivojem mojega pisanja, vendar zaradi prepričanja in samozavesti pošiljatelja ga nisem mogla spregledati.
Opažam, da so pri nas pogovori pri svetovalcih še vedno tabu in se ljudje lažje o svojih problemih pogovarjajo s prijatelji, za najboljše med njimi pa štejejo prav tiste, ki potrdijo njihovo razmišljanje.
Skoraj vse čustvene prizadetosti izvirajo prav zaradi prevar, ki jih osebno obsojam, nikakor jih ne moremo enačiti, istočasno pa , kot je že nekdo pred mano napisal, vsak bi moral imeti pravico popraviti nastalo škodo, ki jo je morda z lahkomiselnostjo povzročil. Posledice takšnega ravnanja pa so že druga tema in ni enotnega recepta za odpravo le-teh. Sanja

Odgovori na to sporočilo

Avtor: bobo (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum:   09-06-06 11:40

Lahko se zgodi, da je to storil le enkrat in poskušaj odpustiti. Tudi meni se je to zgodilo in večno bom hvaležen svoji ženi, za toliko razumevanja. Bilo pa je potrebno ogromnega časa, da sem pri njej dobil spet zaupanje. Čustveno je bila zelo prizadeta, še bolj kot je pokazala. Večno ji bom hvaležen. bobo

Odgovori na to sporočilo

Avtor: slavica (---.dsl.siol.net)
Datum:   09-07-06 09:08

Čestitam ti dragi bobo. Tudi jaz sem doživela prevaro, ki pa traja in traja. Nima pa toliko poguma, da bi se vsedel in rekel vsaj besedo. Vesela bi bila, ko bi vsaj rekel: "ni mi žal, to bom še počel", kar vse skozi počne. Tako laže obema. To je zame slabič. Ti si pa heroj, zato čestitam. Vsak ima slabosti. TOda šele ko svojo slabost priznaš in si se pripravljen poboljšati, si zmagal.

Odgovori na to sporočilo

Avtor: bobo (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum:   09-07-06 11:41

Hvala Slavica, si pa edina, ki mi je pri tem čestitala. Povsod me obravnavajo kot " črno ovco".

Odgovori na to sporočilo

Avtor: boba (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum:   09-08-06 11:33

Ali ti je resnično žal za kar si storil? Misliš, da ne bi več ponovil napake?

Odgovori na to sporočilo

Avtor: zebra (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum:   09-09-06 14:52

Tudi sam sem bil prevaran. Svoji ženi sem nudil, kolikor sem le mogel, pa je to s pridom iskoriščala. Mislil sem, da smo vzorna družina, ko sem nenadoma ugotovil da vsi okoli mene vedo, da me žena vara. Sam tega nisem nikoli niti pomislil. Danes sva v ločitvenem postopku, ker je njeno prepričanje, da ima pravico do svojega življenja. Počasi se soočam z resnico, pri tem pa mi največ pomaga ljubezen do otrok.

Odgovori na to sporočilo

Avtor: mars (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum:   09-26-06 15:58

Nikoli ni več tako kot je bilo. Lahko odpustiš, pozabiti pa ne moreš kar tako, oziroma nikoli. Enkrat sem slišal dober rek: ko hlebec prelomiš, ga nikoli več ne sestaviš več skupaj.

Odgovori na to sporočilo
 Seznam forumov  |  Nitni Pogled   Novejše  |  Starejše 

Seznam forumov  |  Se želite prijavite? Registrirajte se tukaj. 
 Uporabnik - prijava
 Uporabniško ime:
 Geslo:
 Zapomni si:

Ali ste pozabili geslo?
Vpišite svoj e-mail naslov ali uporabniško ime in geslo bo poslano na vaš e-mail naslov.
POSTANITE SVETOVALEC / SVETOVALKA