Imenik
Iskalnik
Iskalni forum

Iskanje po Iskalnem forumu:

Novo vprašanje/sporočilo  |  Na vrh  |  Uredi  |  Iskanje  |  Prijava ni obvezna   Novejše  |  Starejše 
 ločitev
Avtor: zebra (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum:   09-09-06 14:55

Na različnih koncih sem iskal odgovore, zakaj se je prav meni to zgodilo. Kje sem delal napake in ali je res tako velik greh, da se zaradi tega, da bi družina lepše živela premalo posvečaš svoji partnerki? Hvaležen bom vsakega komentarja. Z.

Odgovori na to sporočilo

Re: odgovor
Avtor: end (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum:   09-10-06 17:30

Ja vsakega mora biti ravno v pravi meri. Ti si se verjetno pehal za materialnimi dobrinami, kar pa spet dokazuje, da zato da si srečen ni potrebno biti bogat.

Odgovori na to sporočilo

Avtor: maja (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum:   09-11-06 08:22

Poraja se mi eno samo vprašanje in sicer, kako se je tvoja partnerka odzivala na to, da si ustvarjal. Velja pravilo, da kadar imaš vsega preveč, se zalomi.

Odgovori na to sporočilo

Avtor: slavica (---.dsl.siol.net)
Datum:   09-11-06 09:02

Eno je materialno blagostanje (kar ne prinaša sreče), drugo je odnos (ki prinaša srečo). Vidni in nevidni svet. Ne živimo samo od kruha! (stavek iz Svetega pisma, ki še kako drži)

Odgovori na to sporočilo

Avtor: lev (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum:   09-11-06 12:07

To je vedno tako, ko jim vse narediš in vse daš se pokvarijo in ker ti nimaš časa zanjo, ker se grebeš za tem da ji bo njej in družini lepše, izpustiš bistvo nekega razmerja ob strani. Materializem nas bo vseh pokopal in je že totalno uničil medsebojne odnose.

Odgovori na to sporočilo

Avtor: duda (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum:   09-20-06 08:52

Materijalizem in ljubezen ne gresta skupaj dragi moj. Če ni dovolj denarja je lahko narobe, če pa je, gre narobe vse, ker v svetu materijalizma pozabljamo na ostale pomembnejše stvari v življenju.

Odgovori na to sporočilo

Avtor: mars (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum:   09-26-06 15:55

Materializem nas bo vseh pokopal. Pehal sem se za dobrinami in spregledal druge kvalitete življenja. Moja boljša polovica je medtem ko sem se jaz znojil poiskala drugega, ki je imel več časa zanjo. Prav mi je in tebi draga "zebra" ravno tako. Ko prevzameš vso odgovornost nase, razbremeniš partnerja do te mere, da se začne dolgočasiti. V premislek vsem!

Odgovori na to sporočilo

Avtor: mario (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum:   10-02-06 07:01

Denar in sreča nekako ne gresta skupaj, čeprav se moraš marsičemu odreči, če ti primanjkuje slednjega. Ni stvar v tem, kar si očitaš, da si se premalo posvečal svoji partnerki. Preveč dejavnikov je zatajilo v tvojem primeru in nikakor ne moreš prevzemati odgovornosti samo ti.

Odgovori na to sporočilo
 Seznam forumov  |  Nitni Pogled   Novejše  |  Starejše 

Seznam forumov  |  Se želite prijavite? Registrirajte se tukaj. 
 Uporabnik - prijava
 Uporabniško ime:
 Geslo:
 Zapomni si:

Ali ste pozabili geslo?
Vpišite svoj e-mail naslov ali uporabniško ime in geslo bo poslano na vaš e-mail naslov.
POSTANITE SVETOVALEC / SVETOVALKA