|
|
Avtor: Riko (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum: 09-12-06 12:09
Pred 10 leti mi je umrla žena. Pri iskanju nove partnerke, sem vedno iskal kopijo svoje žene. Do danes mi je še ni uspelo dobiti. Vrtim se v začaranem krogu, leta pa minevajo. Samo ne napišite, da sem sam kriv.

|
|
Odgovori na to sporočilo
|
|
Avtor: lajka (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum: 09-12-06 12:51
Ja kdo drug pa bi bil lahko po tvoje kriv. Nič nisi v teh desetih letih naredil pri sebi. Lepo, da si svojo ženo spoštoval in ohranjaš to še danes vendar je precej bolano, da iščeš v ženskah njo. Sprejmi ljudi kakršni so in jih ne primerjaj s tistimi, ki so za vedno odšli. Sprašujem pa se katera bi bila pripravljena v partnerski odnos s teboj?

|
|
Odgovori na to sporočilo
|
|
Avtor: rada (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum: 09-12-06 19:54
Riko nikoli ti ne bo uspelo. Ljudje smo edinstvena bitja in ni dveh popolnoma enakih. Potreben si dobrega terapevta, o novem partnerju pa s takšnimi izhodišči niti ne sanjaj.

|
|
Odgovori na to sporočilo
|
|
Avtor: neki (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum: 09-13-06 08:17
Partnerko ali partnerja začnemo iskati šele ko prebolimo prejšnjo vezo. Ko boš neobremenjen z preteklostjo bo vse lažje. Tudi sam sem šel po tej poti in moram ti reči, kljub temu, da spoštujem spomin na preminulo ženo, spoznaš lahko osebo, ki ima popolnoma druge kalitete in je zaradi tega še bolj privlačna. Ampak, kot se že napisal, počistiti moraš s čustvi iz preteklosti.

|
|
Odgovori na to sporočilo
|
|
Avtor: trojan (---.dial-up.dsl.siol.net)
Datum: 10-12-06 13:36
Niti ne išči druge, dokler ne razčistiš s preteklostjo, ker boš tako onesrečil sebe in njo.

|
|
Odgovori na to sporočilo
|
|